SofiaEriksson

Alla inlägg under september 2010

Av Sofia Eriksson - 7 september 2010 17:45

Hejsan :D Idag kommer bilder ! Men först min dag : Vakna halv 7, gick till skolan, hade hemkunskap sista lektionen, gick väll sådär ;) Vi skulle baka äppelpaj + göra vaniljsåsen och man jobba 2 o 2 och jag jobba med Sussi ! Det påminde mig : Grattis i efterskott till Julia Parksjö, grattis idag till Sussi Ek och grattis till Kajsa Von Asumness Albihn som fyllde den 4:e :D Okej men jag o sussi jobba tsm och det blev lite sådär som jag sa :P Men sen kom jag hem och åt köttfärsås och spaghetti, sen fråga jag pappa om vi kunde åka till elgiganten men det kunde vi inte för han o mamma skulle tydligen ner till stan så vi ska åka imorgon ist, och medans dom ändå inte är hemma tänkte jag passa på att lägga in bilder + blogga :D Men nu kommer bilderna :


  

Det här är Poppe/Pippi och Jessicas fot typ 2 cm ifrån

  

Poppe/Pippi - fel håll


  Jessica och Poppe/Pippi


  Poppe/Pippi och jessica matar/gosar med den :P


  

Först när vi såg Poppe/Pippi


 

Poppe/Pippi ser lite arg ut ?? XP 


   

Här ser han/hon lite läskig ut haha xP


Jaa det var det, har några till bilder men dom ser nästan likadana ut som dom här så orka inte ladda upp dom :P Men det lite konstiga va att uppifrån såg han ut som en liten duva men framifrån vet jag inte ?? Jessica tyckte det såg ut som en örn -.- Men det var nästan lika stor som en duva. Men det var det hejdå :) //SofiaEriksson  

Av Sofia Eriksson - 6 september 2010 15:42

Hejsan :D Idag mår jag bra som tur är ! Är lite yr men inte så mycket som igår, undrar var det är ?? Mamma säger att det är nåt som går just nu så hoppas det går över ! Haha igår tänkte jag på att jag längtar tills min mens kommer för om 8 dagar kan jag inte ! Eftersom då åker jag till Turkiet ;) :D och jag vill inte ha mens då ! Så antingen före eller efter. Men nog om det xP Min dag hittils : Vakna 7, gick till skolan med mi-jill och melissa och jessica. Var i skolan tills ca 15.15, gick hem med jessica. Ja det var min dag hittils men snart typ kvart över 4 - halv 5 så kommer melissa och jessica hit. Dom var tvungna att gå hem och äta mellis först och melissa sluta tidigare än mig o jessica. Men sen kommer dom va här tills ca 17.20 för deras hemspråk börjar 17.30 (:O) Sent va ?? :O aja men vi får se vad vi hittar på då ;). Ledsen för inlägget igår, tänkte skriva lite mer men orka inte. Okej men hejdå :) //SofiaEriksson  

PS. Bilder på Poppe/Pippi (fågeln jag o jessica hitta) kommer nån dag snart lovar !   

Av Sofia Eriksson - 5 september 2010 16:26

Hej.. Ledsen att jag inte bloggat men har inte hunnit sen hela dan idag har jag varit yr (??). Jätte konstigt men jätte jobbigt för jag tänkte gå till kattutställningen som va idag o sen till elgiganten men jag orka inte.. Det här blir ett kort inlägg för jag orkar inte mer hejdå.

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards