SofiaEriksson

Alla inlägg den 17 juli 2010

Av Sofia Eriksson - 17 juli 2010 17:30

Hejsan. Idag har jag inte gjort någonting ! Bara tittat på tv och spelat wii. Och hållt på med datan (såklart ;P). När jag kolla på tv:n såg jag att ''Den nakna pistolen'' håller på. Fast den har hållt på i en timma nu :/. Det är en jätte rolig komedi. Men nu satte jag mig vid datan och blogga för pappa åkte precis till en djuraffär och ska köpa hundmat. Ikväll klockan 21.00 är det ''Men in black'' med Will Smith. Den är bra och rolig. Så den ska jag se på :). Imorgon ska jag vara med melissa och jessica. Först ska vi gå till slagsta glass och äta sen kanske göra nåt mer sen klockan 18.00 ska jag och jessica gå på ''Eclipse'' :D. Melissa har redan sett den så hon vill inte följa med (dumma henne !). Jessica har redan sett den 1 gång men hon ska gå igen med mig XP. Sen vet jag inte. Men nu börjar ''Den nakna pistolen'' (jag ska titta på den ändå, tror jag..XP) så hejdåå och ha det bra, jag lovar att jag kommer blogga innan jag åker till Hunnebostrand ! Hejdå //SofiaEriksson  

Av Sofia Eriksson - 17 juli 2010 00:49

Tjabba allihopa ;P Snart åker jag :D:D ! Men min dag (snabbt) : Vaknade mellan 10-11 sen låg i sängen till 12 sedn gick upp och kolla på Desperate Housewives (missa 5 min :(), insåg att jag den 19:e kommer vara sista gången jag ser på desperate housewives på 9-10 dagar :(. Åt frukost, borsta tänderna sen kolla mer på tv. Jag och pappa hade en slapp dag hemma. Mamma jobba. Sen slappa vi genom att hålla på med datan, titta på tv ovh spela wii. Pappa sov en liten stund oxå och jag ville göra det men jag får inte :( (jag har sömnproblem så om jag sover på dan så kan jag inte somna på kvällen, eller jag kan men det tar flera timmar då och ibland kan jag inte). Sen fick jag sätta på mig kläder (jag hade pyamas (stavning)) och gå till ''dungen'' med Gimmi. (dungen är en liten kulle med en lekpark och lite skog med en stig utanför björktorp). Samtidigt hämta pappa pizza från grodan :D Kebab pizza :D. Sen kolla vi mer på tv och slappa sen va klockan nio då börja en film som hette ''Showtime''. Den var bra så jag kolla på den. Precis när den börja så kom mamma hem från jobbet. Sen gick mina föräldrar och la sig och jag bloggar och chattar på msn. Jag och jessica ska gå på eclipse den 18 juli klockan 18.00 och innan ska jag, melissa och jessica vara. På måndag får vi se om jag kan så ska jag och jessica hem till lati med michaela och pernilla. Men bara kanske. Sen på tisdag åker jag :D:D.


  

18:e Juli ska jag vara med melissa och jessica sen :

  

Eclipse med Jessica klockan 18.00 (fel bild jag vet men jag orka inte leta efter en annan XP) 19:e Juli med pernilla, michaela, lati och jessica (OBS. bara kanske) :
  

  

    

  
20 Juli - ca 29 Juli Hunnebostrand :

 

Ja det var det hejdåå och ha det bra//SofiaEriksson  

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards