SofiaEriksson

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Hej

Av Sofia Eriksson - 30 augusti 2010 18:01

Hej :) Just nu är jag hemma ensam och kommer vara det i ungefär 2 timmar så jag tänkte passa på att blogga lite :D Min mamma tränar och min pappa är hos en kompis. Idag har jag vart i skolan som inte är så intressant att skriva om så det hoppar jag över lite ;) Först vaknade jag 7 och jessica kom tjugo över 8 fast hon skulle komma 8 -.-'' sen gick vi till skolan (och kom i tid) sen var jag i skolan tills 10 sen skulle jag till tandregleringen (för tandställningen). Det gick bra där men dom har spänt så det gör ont i tänderna. Men sen åkte jag tbx till skolan, sen var jag i skolan tills ca 14.00 Sen när jag kom hem satte jag mig och kolla på tv i soffan sen gick jag på toa sen bredde jag en macka och hällde upp apelsin juice sen satte jag på Desperate Housewives och kolla ett avsnitt :D Sen skrev jag lite på min önskelista ;P Till min födelsedag och julafton :P Jag brukar egentligen inte skriva nån men jag hade tråkitg så jag skrev en :P Fast jag skrev den förra helgen. Men sen efter det så kolla jag på tv och satt vid datan sen åt vi sen satt jag vid tv:n :P Och nu sitter jag och bloggar. Vi får se vad jag gör efter :/. Men min önskelista kan jag ju skriva XP :

Bärbar data

Ny mobil (ingen touch !!)

Pengar

Desperate housewives säsong 2-6

The sims 3 (inte själva the sims utan dom som man typ ''uppdaterar'' med t.ex på 2:an kunde man ha en massa typ The Sims 2 Året Runt och det är sånna jag menar fast till 3:an)

Kamera

DVD filmer

Wii-spel

Ja det var vad jag vet att jag vill ha hittils. Får se om jag kommer på nåt mer ;) Det är ju ändå typ 2 månader till min födelsedag (som är den 15:e November) och sen efter det är det typ 1 månad kvar till Julafton. Aja men nu ska jag göra annat såå hejdå :) //SofiaEriksson  

 

PS. Kom just på att om ca 2 veckor åker jag till Turkiet :D:D:D Jag åker den 14:e September :D I en vecka :P Och vi ska göra en utflykt som jag får bestämma vilken och det fanns bara 3 :o Men det står mellan :

Se ett av världens sju underverk

Halvdagsutflykt till antikens Efesos, en av romarrikets viktigaste städer.

Under en halvdagstur får du se de välbevarade resterna av den antika staden Efesos, som var en av romarrikets viktigaste städer.

Vi besöker bland annat den stora antika teatern där det ryms över 24 000 åskådare. Vi får också se biblioteket, badhuset, toaletter, affärer och Artemis tempelruiner.


eller :

Vita klippor och varma källor

Heldagstur till Turkiets mest berömda sevärdhet: Pamukkales vita klippor och naturliga pooler, som finns med på Unescos världsarvslista.

Turen börjar tidigt på morgonen med en busstur på cirka tre timmar till Pamukkale.

Ur källor från bergets inre strömmar ett härligt varmt, bubblande vatten som rinner utmed bergets sluttningar. Det har under årtusenden skapats stora skålformade pooler i berget av det kalkhaltiga vattnet. Du får bevittna detta fenomen på nära håll då du går barfota på den varma bergssluttningen.

Ruinstaden Hierapolis strax intill är platsen för de varma källor som genom tiderna lockat folk med sitt mineralrika vatten.

På egen hand kan du besöka drottning Kleopatras bassäng för ett bad. I den populära naturliga poolen simmar du bland delarna av marmorkolonner.

Vet inte vilken jag vill åka till :o Vill åka till båda så kanske kan övertala mamma till det ;) Haha vi får se hur det går XP.


PS.2 Jag vill kolla på ett desperate housewives avsnitt men jag har bestämt max 2 om dan (3 på helger) och 1 ska vara på kvällen innan jag går och lägger mig och jag tänker inte gå och lägga mig typ 19.00 för att kunna se en -.-''. Aja hejdå :P  

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards