SofiaEriksson

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Hejsan :)

Av Sofia Eriksson - 28 augusti 2010 23:26

 Hej Allihoppa :D Ledsen att jag inte bloggat så mycket (bara ett litet inlägg från igår va ??). Men nu är det snart slut på lördan så tänkte slänga in ett inlägg. Det handlar inte om min dag eller nåt sånt utan faktiskt en Fan Fiction av Twilight. Jag har nämligen blivit ett mer Twilight-fan under sommarlovet och ännu mer efter jag läste den här ! Jag tycker den är så bra och därför vill jag dela med mig av den till er :P Om ni inte läst böckerna kommer ni inte fatta så mycket (eller om ni inte sett filmerna heller) men kanske lite ?? Men jag skriver ändå. Den börjar från Eclipse efter att jacob har brutit hans en sida efter nyfödda vampyr armèn och efter att Bella åkt ifrån efter hon träffat honom. (jag skriver mer om henne som skriver den m.m efter), Varsågoda och läs : Enjoy !!


Bella&Jacob - What if? Kapitel 1


Jag kom inte särskilt långt innan det blev omöjligt att köra. När jag inte kunde se något längre styrde jag in till vägrenen och bromsade försiktigt in. Jag sjönk ihop i sätet och lät svagheten jag kämpat mot i Jacobs rum besegra mig. Det var värre än jag hade trott – kraften i den överraskade mig. Jo, jag hade gjort rätt i att inte visa mig såhär för Jacob. Ingen skulle någonsin behöva se det här.
Men jag var inte ensam särskilt länge – bara tillräckligt länge för att Alice skulle hinna se mig här, och de få minuter det tog honom att ta sig hit. Dörren öppnades, och han drog in mig i sin famn.
Förvånande nog blev det bara ännu värre av att han var här. En del av mig som växte sig allt större och större – och till slut tog över hela mig – längtade efter en helt annan famn. Det kändes helt fel att sitta här i Edwards stenhårda kalla famn. Hela min kropp skrek åt mig att jag satt hos fel person, den sa åt mig att det var den där varma sköna famnen jag ville ha. Jag ville ha min sol, min luft – som Jacob hade sagt.
Jag kände att jag hade ljugit för mig själv igen, ljugit för både Edward och Jacob ännu en gång.
Nu när allt blev klart för mig kom jag att tänka på att jag faktiskt hade klarat av att leva utan Edward, att det var Jacob som hjälpt mig tillbaka till livet. Det var därför jag aldrig hade kunnat slita mig loss från honom.
Jag ville inte ha min drog längre. Jag ville ha min sol, min luft – något man absolut inte kunde leva utan. Hela min kropp skrek efter honom.
Jag slutade plötsligt snyfta och drog mig ur Edwards famn – med en hand kvar på hans bröstkorg.
Jag kollade upp på hans förbryllade ansikte och in i hans gyllene ögon, och för första gången kände jag att det inte var honom jag ville ha. Jag fick väldigt dåligt samvete över att kolla in i hans oförstående ögon, men jag var tvungen att göra det här nu när jag äntligen visste vad jag ville.
Jag kollade bort från hans blick – oförmögen att kolla honom i ögonen när jag visste att jag var tvungen att krossa hans hjärta – och viskade tyst, "Förlåt mig Edward" det var det enda vettiga jag kunde komma på att säga.
Utan att kolla efter hans reaktion vände jag mig om, öppnade bildörren, hoppade ut och började springa allt jag kunde tillbaka till La Push.
Jag vågade inte vända mig för att se hur Edward hade reagerat när jag sprang. Jag var alldeles för feg. Tårarna rann ner längs mina kinder medan jag sprang. Jag visste att jag hade krossat, vad jag hade trott var mitt livs kärleks, hjärta – men jag hade inte haft något val när min kropp skrek efter Jacob så otroligt mycket.
Jag kom till slut fram till Jacobs hus igen – med ansiktet dränkt av tårar – och stormade in utan att knacka. Billy rullade ut i hallen med en överraskad min när han märkte att det var jag som hade kommit tillbaka.
"Jake…" sa jag med andan i halsen och passerade Billy innan han ens hade hunnit ändra sitt ansiktsuttryck. Jag sprang fram till Jacobs rum och ryckte upp dörren. Jacob – som låg i sängen med hela högersidan av sin kropp bruten – kollade chockat upp på mig. När han såg mitt ansiktsuttryck, under tårarna – som fortfarande rann ner för mina kinder – log han mot mig och sträckte ut sina armar efter mig.
"Jake" log jag genom tårarna "Åh, Jake!". Han log bredare mot mig och jag kröp ner i hans varma famn och började kyssa honom på bröstkorgen mellan snyftningarna. Han låg länge och höll om mig och kysste mitt hår tills jag hade samlat mig.
Nu när jag låg i hans famn hade min kropp slutat skrika åt mig att jag behövde honom, nu var jag hos honom och min kropp var nöjd och lugn. Den hade precis vad den ville ha.
När jag kände att jag hade kontroll över mig själv igen kollade jag upp på Jacobs nöjda glada ansikte och in i hans mörka varma ögon och sa, "Du hade rätt Jacob. Du är min sol, min luft, och jag kan inte leva utan dig."
Han drog upp mig så att vi låg med ansiktena tätt intill varandra och kysste mig. Det var en passionerad varm kyss. Han kysste mig länge och allt kändes bara helt rätt. Jag ville, och skulle aldrig lämna hans sida igen.


Bra va ?? :D

Det finns mer kapitel. Jag tror det har skrivits 24 st och den är inte slut.

Men mer om henne som skrivit detta : Hon heter Sofie och bloggar på thetwilightsagaa.blogg.se. Och det finns några kommentarer där på hemsidan som kommer från en tjej som heter Sofia och jag ville bara säga att det inte är jag så ni vet :P Jag blev lite chockad när jag läste mitt namn men det var inte mig hon mena. Men serien heter ''What If?'' och handlar alltså om hur det skulle vara om Bella blev tillsammans med Jacob istället för Edward. Fast den börjar i 3:e boken så allt som Stephenie Meyer skrivit i 1:an och 2:an har hänt bara inte resten av 3:an eller 4:an. Själv tycker jag den är jätte bra men det kanske bara är för att jag är ett twilight-fan ;). Jag är inte jätte mycket men sådär. Vi får se om jag lägger in fler kapitel men om jag inte gör det och ni vill läsa mer så är det bara att gå in på : thetwilightsagaa.blogg.se och sen på själva headern finns det ''rutor'' eller vad man ska kalla det sen den sista heter ''What If?'' då trycker ni där sen är det bara att läsa på :) OBS. 1:a kapitlet är längst ner och senaste längst upp bara så ni vet :). Okej men det var det hejdå //SofiaEriksson  

PS. Ledsen om ni tycker jag blivit för mycket twilight nörd men jag var bara tvungen att tipsa om den här ;)   

 
 
Ingen bild

Jessica

31 augusti 2010 17:21

hahaha för mycket twilight nörd? x)
inte ens i närheten, jag får ju inte prata om twilight i din närhet, utan att du blir irriterad -.-

Sofia Eriksson

31 augusti 2010 18:32

Haha Jessica det är för att du pratar knappt om nåt annat ;) Och du är mega-twilight-nörd så du märker knappt om jag blir lite mer hahaha xP

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia Eriksson - 21 februari 2012 00:50

Åh gud, att jag har denna blogg kvar! Kommit lång väg sedan denna blogg! Hatar fortfarande bloggplatsen.se.. Den är så larvig, blogg.se är mycket bättre!    Tycker bara om att kika in här ibland, fick ryck att blogga också hihi.. Nee, nu är jag b...

Av Sofia Eriksson - 5 juni 2011 18:51

Tjenixen! Bara så att alla vet : JAG BLOGGAR NU PÅ http://sofiaaeriksson.webblogg.se/?tmp=05185213 - sofiaaeriksson.webblogg.se (med 2 a:n)! Så läs den! Tack om ni gör det      ...

Av Sofia Eriksson - 27 maj 2011 18:26

Hej! Jag har bestämt mig för att börja blogga! På sofiaaeriksson.webblogg.se MED 2 a:n! Läs den :D Tack och adjö! //S ...

Av Sofia Eriksson - 26 mars 2011 22:45


                   Ledsen, jag ''slutade'' blogga där ett tag igen. Men jag orkade inte. Iaf har inte gjort nåt speciellt idag, eller igår. Idag var det ju Earth Hour halv 9 till halv 10. Jag släckte allt förutom TV:n och jag tror mamma hade nån ...

Av Sofia Eriksson - 24 mars 2011 23:05

Orkar inte lägga upp nån bild just nu.Skön dag idag, vid 10 var jag, pernilla, qui och jessica nere på stan och skulle gå till Pepperoni men det var stängt så vi drog till mc ist, alltid lika gott där ;) Sen satt vi där och sen tog vi bussen till sko...

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards