SofiaEriksson

Alla inlägg under oktober 2010

Av Sofia Eriksson - 26 oktober 2010 07:34

God morgon aallihopa :). Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart klä på mig. Ville bar slänga in ett litet inlägg först ! Och jag som tänkte att batteriet på datan skulle ladda ut tills nu, för jag lät den stå på inatt och igår kväll när jag skulle stänga av den så var det typ 1 timma och 55 minuter kvar på batteriet men när jag satte på den imorse för att se om den var urladdad så var det 1 timma och 52 minuter kvar ! För jag hade stängt locket så då tar ju inte batteriet, och det tänkte ibnte jag på då :P. Aja men nu måste jag bli klar så att jag kan gå till skolan. Första timmen är det nåt ämne som jag inte kommer ihåg och sen ä det idrott men jag ska inte vara med för jag ska till tandregleringen (tandställnings tandläkaren). Sen sista timmen så är det hemkunskap :D Hppas vi får göra något kul ! Hejdåå

Av Sofia Eriksson - 25 oktober 2010 21:49

Hejsan !! Nu har jag äääntligen gjort NO-läxan ! Det blev bra ! Tror jag iaf ;P. Idag har jag ju vart med melissa och jessica som ni kanske vet. Och melissas inte så sanna inlägg som hon skrev, först tänkte jag inte låta henne men ¨då blev hon så irriterande så jag behövde säga ja -.-'' Och dom båda två var gnälliga och allt haha :P. Okej men ska berätta om min dag efter att dom gått till hemspråk. Dom gick typ halv sex så dom kom försent som vanligt :P, ah men då åt jag (makaroner och nåt kött), sen åkte jag, mamma och pappa till min farmor för min syrra var där och min farmor och Tea (hennes nya hund). Jag var där tills typ åtta sen kom pappa och hämtade mig. Jag hade jätte kul med min syrra där, vi spelade kort och skratta och allt :P Haha hon sa något roligt medans jag drack och då började jag skratta så jag råkade sputa lite vatten i hennes ansikte hahhahahahahhaha xP. Sen gjorde jag NO-läxan och duschade och nu nåste jag gå såå hejdåå !!

Av Sofia Eriksson - 25 oktober 2010 17:02

Hej sofias blogg ^^

Jag tycker synd om dig! att du behöver stå ut med henne :P

Just nu sitter Jessica och gör hemspråksläxan, och sofia läser vad jag skriver -.-

En sista sak innan jag forsätter med läxan.

Sofiiiiiaas Iq =0

Av Sofia Eriksson - 25 oktober 2010 15:29

Hejsan !! Just nu sitter jag i min stol och bloggar från min nya data :P Och så sitter Melissa bredvid mig i min fåtölj. Och vi väntar på att jessica ska komma. Dom ska ha hemspråk klockan halv sex. Så dom ska plugga kinesiska hos mig :P. Dumma jessica glömde sin läxa hemma hos sig, så hon var tvungen att gå hem till sig, och nyss ringde hon mig att hon skulle äta några vindruvor -.- Jag ska väl oxå äta nåt snart för jag är hungrig, ska fråga melissa om hon vill ha något. Men ska skriva klart detta först :P. Hahha melissa är sååå rolig hahah xP. Hon sitter och mobbar en sak jag srivit till Sandor/slash/Ida -.- Hahhahah hon skulle säga cp-skada men sa cd-skada xP. Idag var jag i skolan och det hände inte något spc. Aja men nu ska jag äta något så hejdåå :) PS: melissa är en idiooooot

Av Sofia Eriksson - 24 oktober 2010 21:13

Hej !!! Jag äääääääälskar verkligen min nya data !!!!! Den är bäst, snygg och bääst !!! Hade kunnat vara liite större skärm men i loooove it anyway !! Det är 15,6 tum skärm. Lie jobbigt att inte ha mus än men jag får/köper en snart. Och en musplatta och en laptop ställning. HAHAHAHHAHAHHA I LOOOOOOOOOOOVE MY NEW COMPUTER !!!!! HAHAHHAHAHAHH. Förlåt men jag är så glad bara :P Hejdåå !!

Av Sofia Eriksson - 24 oktober 2010 20:02

Hejsan allihopa !!!! Idag är jag väldigt glad ! men först om igår : var på katthemmet till typ 12, sen på tuna park med mamma köpte 2 jeans och 2 par stövlar, sen på kvällen var jag på bio och kollade på jackson rathborne´s nya film the last arbender (stavning) guud va bra den va ! Längtar tills del 2 ! Och sen sov jag. Idag vaknade jag tidigt av att gimmi hoppa upp på mig, sen typ 12 åkte jag mamma och pappa till elgiganten mega store i västerås och..... KÖPTE EN DATA TILL MIIG :D:D:D:D:D:D !!! Japp jag har en egen bärbar data nu :D:D:D En acer, någon senatse modell. Den är snygg och bra ! Och det är den jag bloggar ifrån just nu !! :D Okej men efter det åkte jag till farmor för hennes nya hund kom idag !! Den är suuper gullig !! Det är en amerikansk cocer spaniel. En beige. Och den är 1 år och heter Tea. Hon var så söt, så söt :). Aja men en bild på min nya data :

  

jag troor det är den iaf. :P. Aja men nu ska jag göra andra saker på min NYA DATA :D:D::D Hejdåå !!

hej

Av Sofia Eriksson - 23 oktober 2010 16:20

Hej. Just nu sitter jag i soffan och nästan somnar. För jag vaknade klockan 7.30 och lite under natten. Har inte sovit så bra. Och så var jag i katthemmet. Säg några super söta kattungar !! Jag vill ha allihopa. Men särskilt en lite kille som hette boa. Okej alla typ alla katter i katthemmet har jätte fula namn. Aa men den till jag ha, han är en och en halv månad gammal. Svart och vit. Och liten som en apelsin. Åh han var så söt !! Men jag där ingen mer katt :'(. Fast man får ju hoppas att mamma ändrar sig :-P. För om mamma säger ja säger pappa ja. Åh nu kan jag hotmail sluta tänka så honom. Aja men nu ska jag titta så the legend of the seeker. Hejdåå !!

Av Sofia Eriksson - 22 oktober 2010 21:08

Hahahahaha när johnny english skulle skjuta med sin pistol kom det ut bajs ur den hahaha xp den här filmen är så rolig !! Hahaha !! Hejdå !Ps. Jag tänkte lägga in en bild men vet inte hur eller om man kan kan spara en bild från google på mobilen hejdå !

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards