SofiaEriksson

Alla inlägg under oktober 2010

Av Sofia Eriksson - 11 oktober 2010 18:17

Hej :P Igår var jag hemma och på kvällen var jag hos min kusin och morbror. och idag vakna jag 7 och mådde inte så bra, hade ont i huvudet, magen och i halsen. Men mamma tvingade mig till skolan ändå -.-'' (jag HATAR verkligen när hon gör så, hon tror inte på mig !!). Men jag gick och det blev bättre men var snuvig, hosta och hade ont i halsen hela dan. Efter skolan var jag, melissa och jessica. Vi var hemma hos melissa. Sen gick vi (jag skulle hem och dom skulle till deras hemspråk). Sen kom jag hem typ halv 6. Och nu har mina föräldrar åkt. Mamma skulle träna och pappa skulle till hans kompis. Så jag är ensam hemma ett litet tag. Måste plugga till NO:n. Och matten egentligen men glömde boken i skolan :S. Fast jag har pluggat hela helgen. Och provet är imorgon.. Usch det är rätt mycket i skolan. Plus att vi (REDAN) ska ha utvecklingssamtal :((. Någon gång mellan v.42-43 LÄNGTAR IINTE !!!!!!! Aja nu måste jag på toa och sen måste jag plugga så hejdå !

Hej

Av Sofia Eriksson - 9 oktober 2010 16:25

Hej igen ! Just nu har jag just sett klart Desperate Housewives. Nu måste mamma beställa 5:e säsongen. Sen kommer den om ca 2 dagar :). Min pappa har fortfarande inte kommit hem från Lyan och min mamma slutar inte jobba för än 20.00 Så jag har vart själv hemma hela dagen (ja om man inte räknar med mina djur :P). Det har faktiskt varit skönt. Jag gjorde nudlar med biff smak till mig själv och en dammsugare och sen äpple :P Men nu måste jag på toa så hejdå !

Av Sofia Eriksson - 9 oktober 2010 12:24

Hej igen ! Jag kollade nyss igenom lite gamla inlägg och kom på att jag knappt sagt något om Turkiet ! :o. Så här kommer lite bilder (inte alla för det är typ 500 bilder xP) och sen berättar jag lite.


   Det här var bara lite sten och vattnet + bergen i bakgrunden, tyckte det var rätt fint :)   Haha här simmar jag med fiskar och matar dom med bröd :P   Här äter, kommer inte ihåg om det är frukost, lunch eller middag, men man hade alltid utsikt över havet när man åt.    Här är vi påväg ner till havet, eller rutchkanorna man ser i bakgrunden. Vädligt fint ! Man fick åka rutchkanorna gratis om man hade all inclusive som vi hade.   Här är havet och stranden, och en MASSA stenar !

Här är den största utomhus poolen. Det fanns 3 pooler utomhus + en inomhus.


Kommer ni ihåg när jag skrev om en utflyklt ?? Antingen till klippor och varma källor grej eller Efesos ?? Vi åkte till Efesos, fast jag ville helldre till den andra men den var bara på tisdagar och vi kom och åkte på en tisdag så vi kte på den andra ist. Här är lite bilder på det :

  Det här är nån ruin, kommer inte riktigt ihåg vad det var.  

Mer ruiner och liten del av ett bibliotek längst till höger.

  

Här var några pelare bara och min mammas rygg x)


Ja det var det :) Det finns fler bilder men orkar inte ladda upp mer. Men jag ÄLSKADE Turkiet !! Hotellet, havet, värmen, staden, landet, alltihoppa ! Jag vill verkligen åka tillbaka någon gång ! Allt var helt perfekt. Men aja nu orkar jag ej blogga mer så hejdå ! PS. Åk till Turket någon gång ! Där jag var hette Kusadasi (i asiatiska delen av turkiet), hotellet hette Pine Bay (och var 4 stjärnigt), och det är helt vackert och underbart där, det fanns allt mellan små bebisar till gamla gamlingar. Underhållning varje kväll och lekar varje dag. Jätte kul ! Okej hejdå ! :P

Av Sofia Eriksson - 9 oktober 2010 12:02

God morgon allihoppa ! Igår glömde jag skriva att på ''skoljoggen'' så för varje varv man sprang/jogga/gick så samlade man in 3 kr per person till barnens cancer fond ! Och eftersom alla som sprang den rundan minst 3 ggr så samlade alla 8:or in minst 9 kr var. Det låter lite, men det är ju ca 300 8:or. Så om det var ca 300 8:or (vilket inte är säkert) så samlade vi in minst 2700 kr. :) Det är ju bra :). Men nu om idag : Vaknade 9 av att Gimmi hoppa upp i min säng och slickade mig x), sen gick pappa ut en långis (långpromenda om man inte fattar xP) med Gimmi så jag var ensam hemma i typ 2 timmar sen var han hemma i en halvtimme sen skulle han till Lyan (det är ett ställe), och typ mecka eller vad han nu skulle göra, så jag är ensam hemma nästan hela dan :) Skönt ! Sen har jag kollat på 2 desperate housewives avsnitt (är på 4:e säsongen, måste snart beställa 5:e :P). Sen har jag inte gjort så mkt, bara kollat lite på tv och ätit upp vindruvorna som mamma köpte igår :P. Senare vet jag inte vad jag ska göra. Just nu sitter jag vid datan och vet inte vad jag ska göra efter jag bloggat klart :/. PS. Om 1 månad och 6 dagar fyller jag åår :D x) Aja men nu har jag ingenting mer att skriva om, kanske bloggar mer senare, hejdå !

Av Sofia Eriksson - 8 oktober 2010 23:15

HejHej :) Fortfarande ledsen för mitt dåliga bloggande ! Idag har alla 8:orna sprungit ''skoljoggen''. Det var 1,5 km och man var tvungen att springa/jogga/gå minst 3 varv. Och det var 4,5 km. Så jag har gått vääldigt mkt idag. Jag gick med melissa, jessica och pernilla. Innan skoljoggen var det bara vanliga lektioner. Vi fick reda på NO-provet och jag ska göra om :/ Fast det var många som fick det. På Monte Cristo fick jag iaf VG ;). Just nu kollar jag på Modern Family. Och det börjar nu så hejdå !

Av Sofia Eriksson - 6 oktober 2010 14:23

Hej, ledsen för mitt vääldigt dåliga och sega bloggande ! Men det kommer bli bättre när jag får min egen data. Som jag kommer få mellan min  födelsedag och julafton, dvs 15 november - 24 december. Så ni får vänta lite :P Men jag kommer självklart fortfarade blogga på denna data. Idag har jag bara vart i skolan och sen vart hemma. Ingenting intressant. Nu orkar jag inte blogga mer. Hejdå, hörs snart !

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards