SofiaEriksson

Alla inlägg under december 2010

Av Sofia Eriksson - 11 december 2010 20:02

Hej ! Jag har nyss kollat klart på första NArnia filmen. Nu ska jag kolla på nåt annat men vet ite vad än. Just nu är jag ensam hemma, pappa är hos en kompis och mamma jibbar men jag tror hon kommer hem om en sek nu så måste dra hejdå !

Av Sofia Eriksson - 11 december 2010 16:52

Hej ! Nu har jag kommit hem från mormor och morfar ! Min kusin lovisa var oxå där och min morbror jonas ! Det har varit kul men ändå lite jobbigt. Glad att vara hemma iaf. Nån mer än jag som tycker det är ganska varmt ?? Jag svettas lite, kanske bara är hemma hos mig. Men det var lite ute oxå, bara jag inte är sjuk... Haha nej jag tror bara jag är lite trött ! Men det är extra varmt i mitt rum. Då är det nåt med elemten säkert. Aja men sen klockan 17.15 är det första Narnia filmen och 19.30 är det beethoven, får se vad vi kollar på. Okej men nu ska jag slappna av lite så hejdå, hörs senare !

Av Sofia Eriksson - 11 december 2010 12:38

Hej ! Nu är jag helt klar och om några minuter ska jag dra till mormor och morfar. Ska vänta tills kvart i. Tills nu har jag gjort iordning mig, spelat the sims 3, gjort annat på datan och kollat på tv ! Ikväll ska jag faktiskt plugga lite oxå ! Okej men ska fixa det sista nu och sen dra så hejdå, hörs när jag kommer tbx !

      

Min mormor, morfar och kusin lovisa i somras på min mormor och morfars land ute i Näshulta. Haha morfar sitter utan tröja och mormro var inte beredd när jag tog bilden och lovisa sitter med nån gammal hatt på huvet xP

Av Sofia Eriksson - 11 december 2010 10:16

Hej eller god morgon kanske man ska säga ! Jag har tråkigt just nu, vet inte vad jag ska göra.. Hon är ju bara kvart över 10 och det finns inget på tv ! Och inte bara det, jag har såååå jävla ont i axlarna och ryggen pga skolväskan ! Asså man tar ju hem typ hela skåpet förutom några få böcker ! Åhh guud vad jag vill ha en riktig massage just nu ! Så jävla skönt det skulla vara. Och ont i magen har jag oxå ! Och en annan sak så idag är ite en sån skön dag. Och jag ska ju till mormor och morfar senare klockan 1 så hoppas det är lite bättre då ! Men iaf måste äta frukost och klä på mig innan klockan 1 och det tar inte så lång tid så jag har några timmar jag inte vet vad jag ska göra. Just ja igår på idol så vann ju Jay :D Som jag sa ! Han var mkt bättre än Minnah (haha kommer ihåg hennes namn nu :P). INgen är hemma, bara jag och Busan. Pappa är ute i skogen med gimmi och mamma jobbar. Och busan vill väl säkert gå ut oxå så då är jag helt själv. Okej men ska väl ta och göra nåt nu så hejdå ! Hörs sen !

Av Sofia Eriksson - 10 december 2010 23:35

Hej ! Ja nu har man kollat på Idol och Jay vann :D Helt rätt asså, han va fan bäst av alla ! Aja men imorgon blire att gå upp senast halv 11 för jag ska vara hos mormor och morfar imorogn klockan 1. Min kusin lovisa ska tydligen oxå vara där. Vi ska äta lunch och se typ baka lussekatter :P. Nu ska jag snart gå och lägga mig faktiskt. Är ganska trött efter den här minst sagt långa skolveckan. Jag kom på förut att jag kan ju inte alls köpa julklappar på jullovet eftersom vi slutar 2 dagar innan julafton ! Jag får köpa på onsdag ist, om jag så får gå själv fast det hoppas jag inte :P. Melissa och jessica får följa med mig ! Hatar att gå på stan själv. Så tråkigt ! Man vet inte vart man ska kolla utan man kollar bara rakt fram eller ner i marken och så har man ingen att prata med eller nåt. Okej men ska bara kolla några saker sen ska jag sova så nu säger jag godnatt :) Bloggar förmodligen innan jag går till mormor och morfar om jag hinner, annars bloggar jag när jag kommer tbx men gör det även om jag bloggar innan ! Belv lite rörigt där men aja okej godnatt !

  

Bild från i sommras när jag, min kusin lovisa, mamma och morbror jonas var i stockholm !

Av Sofia Eriksson - 10 december 2010 18:06

Hej ! Just nu är jag super trött ! Hela skolveckan har varit jobbig. Men det blir bättre nästa vecka. (Påminelse till alla i klassen : på måndag börjar vi halv 10 ist för halv 9 och vi ska ha fika med oss !). Idag har det väl varit en helt okej dag. Men stackars Qui, Pernilla och Melissa som var sjuka ! Krya på er, hoppas vi ses på måndag :). Aja men snart ska jag.... vet faktiskt inte vad jag ska göra än. Men klockan 20.00 så ska jag iaf kolla på Idol ! Det är ju final. Och Jay kommer vinna, han är bäst fan, mkt bättre än den där tjejen ! Kommer aldrig ihåg hennes namn :P. Aja men imorgon tror jag att jag skulle till mormor och morfar ?? Tror det. Sen ska jag bara slappa hela helgen, fast ska ju plugga oxå. Ska bli skönt, att få sova hur länge man vill, synd att det bara är 2 dagar.. Men sen är det ju snart jullov :D Om 1 vecka och 5 dagar, faktiskt. Sen om exakt 2 veckor är det julafton ! Har inte ens hunnit köpa julklappar än :S ! Ska göra det på lovet. Tror jag vet vad jag ska köpa till mamma, men har ingen aning om vad jag ska köpa till pappa eller min syrra ?! Svåårt. Okej men tror jag ska spela lite the sims nu fak´tiskt, eller så håller jag på med andra saker, okej men hörs sen !

Av Sofia Eriksson - 9 december 2010 22:48

Hej ! Just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka, glömde nämligen bort att duscha idigare idag, jag pluggade ju så mycket och sen var det vampire diaries oxå ! Nu är jag helt klar med svenskan ! Alla 5 läsloggarna + omdömet + författarporträttet ! Känner mig lättad att allt är klart och imorgon ska jag lämna det till ingela. Åh just ja ang. det förra inlägget så täkte jag passa på att blogga medans melissa var här men hon var på lite bushumör så hon satt bredvid mig och tryckte på capslock och alla möjliga knappar och garva och allt den lilla idioten :). Tror någon var lite trött ;). Haha :)). Aja men idag har jag ju vart i skolan fick VG på spanskan och VG - på NOn :DD Riktigt nöjd ! Sen var jag med melissa och 5 över 6 kom jessica och då gick dom till hemspråken. Dom hade nåt viktigt prov tror jag. Hoppas det gick bra för dom :). Hmm klockan är 5 i 11, undrar om det är försent att blåsa håret ?? :/. Det är det nog, typsikt ! Okej men ska kolla lite annat på min kära dator nu så godnatt !

  

Bild från i somras i Hunnebostrand i Blekinge :) Från höger : halva mormor, sen pappa sen jag sen lilla tjejen min kusin lovisa och min morbror jonas bredvid henne. Roliga tider haha :P

Av Sofia Eriksson - 9 december 2010 17:06

Hej ! Idag har vaeit en ganska skön dag, haha kankse för att jessica inte var där haha ;P Nej skoja bara :P. Dagen har spenderats med melissa (ibland), michaela, qui och emelie för det mesta ! På hälsan gjorde vi nåt tråkigt teori prov och spela spel, mELISSA suGER förresten !! Sen på spanskan fick vi tbx provewdn ajAG fICK Vg :d jaG fORtsäTTER SKriva SEN hejdqåå !!Q MELISQSA SWU11UU1U1UU1G1E1R1 11QQ

Presentation


Hej ! Välkommen till en 14årings perspektiv ! Denna blogg handlar om mitt liv och det som händer. Alltså min vardag, skolan och vänner. Hoppas du gillar den !

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards